Landmarkt Amsterdam

Landmarkt Schellingwoude in Amsterdam Noord is een versmarkt gesitueerd in een voormalige bloemenkas waar service, beleving en een lekker hapje eten centraal staan. De producten komen rechtstreeks bij de boer, teler of ambachtelijke producent vandaan. Naast het doen van boodschappen kan er ook heerlijk worden gegeten in het restaurant ‘Aan tafel bij Landmarkt.’ Landmarkt Schellingwoude is onlangs met 350m2 aan versbeleving uitgebreid.

De bakkerij
De bakkerij is volledig vernieuwd en voorzien van een werkruimte waar ambachtelijke koeken en gebak wordt bereid. Daarnaast is er meer zelfbediening toegevoegd en meer ruimte voor de ovenverse Landmarktbroden. Met de broodsnijmachine kun je nu je eigen brood snijden.

Aan tafel!
Het restaurant ‘Aan tafel bij Landmarkt’ is in oppervlakte verdubbeld en biedt nu plaats aan 100 couverts. De keuken, waar chefs met verse producten uit de winkel koken, vormt nu het hart van de AGF afdeling waar het biologische assortiment flink is uitgebreid. Verder beschikt het uitgebreide restaurant over een bar met plek voor borrels en wijnproeverijen. Het terras is geheel vernieuwd en voorzien van een nieuwe vlonder met prachtig uitzicht over het waterrijke landschap van Schellingwoude.